zaterdag 27 september 2008

Hart van Brabant loop

Tilburg (NB)

3 km - 12,1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Hart van Brabant loop is inmiddels verlopen.

De Rabobank Hart van Brabantloop is een estafetteloop over ongeveer 105 kilometer in de omgeving van Tilburg. Dit evenement wordt georganiseerd door de Rabobank Hart van Brabantloopcommissie, onder auspiciŽn van studentensportraad Pendragon van de Universiteit van Tilburg. De 105 kilometer is opgedeeld in 15 verschillende etappes, onderverdeeld in 10 herenetappes en 5 damesetappes. De etappes dienen door verschillende lopers afgelegd te worden en uiteindelijk zullen deze individuele tijden opgeteld worden om tot een eindtijd van het team te komen. De loop is zowel bedoeld voor wedstrijdlopers als recreantenlopers. De lopers dragen een hesje, dat dienst doet als estafettestokje. Ook bevat het de chip voor de tijdswaarneming. Het is dan ook van groot belang het hesje pas na het lopen door het poortje uit te trekken en door te geven. Elke loper wordt gestuurd en gesteund door een fietsende ploeggenoot.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hart van Brabant loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hart van Brabant loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Tilburg (NB).
Meer hardloopevenementen in Tilburg (NB).