zaterdag 14 juni 2008

Hernense Stratenloop

Hernen, gemeente Wijchen (GE)

0,6 km - 1,2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hernense Stratenloop is inmiddels verlopen.

Elke deelnemer ontvangt een blijvende herinnering. Tevens zal er bij elk onderdeel een prijs zijn in de vorm van eremetaal. Ook zal er voor de beste Hernennaar/Hernense een leuke prijs zijn.

Geldprijzen passen op dit moment niet binnen de filosofie van de Stichting Hernense Stratenloop.

Kleedruimte en Douches
U heeft de beschikking over een kleedkamer inclusief douches. Deze bevinden zich in ontmoetingscentrum "De Mijlpaal" Tunnelpad 3 Hernen

Verzorging
Langs de route (bij de molen) zal een waterpost ingericht worden. Ook zullen er na de finish flesjes drank uitgedeeld worden die beschikbaar gesteld zijn door Kronenburg Uitzendbureau.

Na de finish wordt fruit verstrekt door Rabobank Maas en Waal.

Tevens is er EHBO aanwezig

Tijdwaarneming
De tijd wordt handmatig waargenomen en vervolgens elektronisch verwerkt, in samenwerking met www.uitslagen.nl. De uitslagen kunt u later terugvinden op deze website onder de kop Uitslagen.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hernense Stratenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hernense Stratenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hernense Stratenloop.