zondag 5 oktober 2008

Hoge Veluwe Loop

Hoenderloo, gemeente Apeldoorn (GE)

1,6 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hoge Veluwe Loop is inmiddels verlopen.

Tijdens de Hoge Veluwe Loop is er van alles te beleven in het Park. Op de Beweegmarkt kunt u veel te weten komen over gezondheid, bewegen in het algemeen en hardlopen in het bijzonder.

Maar er is meer. Wat te denken van activiteiten voor de kinderen, dance-clinics, kunst, cultuur, eten en muziek? Kortom: De Hoge Veluwe Loop is een evenement voor de hele familie. Aan het programma voor 2008 wordt op dit moment volop gewerkt.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hoge Veluwe Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hoge Veluwe Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hoge Veluwe Loop.