zaterdag 17 mei 2008

4e Trimloop marsdijk

Assen (DR)

3 km - 6 km - 9 km - 12 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 4e Trimloop marsdijk is inmiddels verlopen.

De loopgroep Marsdijk is er trots op om alweer de vierde Marsdijk Trimloop te mogen aankondigen. Deze hardloopwedstrijd c.q. trimloop is een loop over 3,6,9,12 of 15 kilometer door en om de wijk Marsdijk in Assen en wel op zaterdag 17 mei 2008. De start is om 10:30 voor de kidsrun en 11:00 voor de Trimloop (en kidsrun 3 km).
Nieuw is dit jaar dat de 15km afstand toegevoegd is aan de trimloop, vorig jaar waren el al veel vragen over deze afstand. Dit jaar kun je dus ook deze afstand lopen. daarnaast is er tegelijkertijd een grote fancy fair. Dit past precies in het streven om de gezelligste trimloop van het noorden te zijn.

Deze trimloop/kidsrun is bedoeld voor zowel beginnende lopers als wel voor de wat meer ervaren lopers. Dit natuurlijk voor alle lopers in Marsdijk en ver daarbuiten.

We willen daarom alle belangstellenden van harte uitnodigen om mee te doen en van deze loop een daverend succes te maken. Als organisatie doen we er alles aan om dat te bereiken met als doel om er een jaarlijkse trimloop/wedstrijd van te maken.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 4e Trimloop marsdijk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 4e Trimloop marsdijk zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Assen (DR).
Meer hardloopevenementen in Assen (DR).