zondag 20 april 2008

Fortis-Herculesloop

Middenbeemster, gemeente Beemster (NH)

1,4 km - 2,8 km - 7,7 km - 10 km - 14 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!

Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Fortis-Herculesloop is inmiddels verlopen.

Voor de 24ste keer vindt dit jaar, in groot succes, de FortisHerculesloop plaats. De start van deze fantastische loop is op 20 april vanaf 10.00 uur, 10.15 uur en 10.30 uur. De start vindt plaats op de Nic. Croinhoutenlaan (voorbij de ijsbaan). De inschrijving is een half uur voor aanvang van de diverse afstanden.

De kleedkamer, doucheruimte en inschrijfaccommodatie zijn te vinden in de gyrnzaal van de Openbare Basisschool De Blauwe Morgenster. Er kan gebruik gemaakt worden van een gratis sportrnassage, voor en na de loop.

De Herculesloop is één van de grootste kinderlopen van Noord-Holland. De langere afstanden zullen langs mooie bloeiende tulpenvelden gaan- Op diverse locaties langs het parcours staan er verzorgingsposten voorzien van onder andere water en fruit.
Alle kinderen die meelopen krijgen gratis kaartjes om te spelen Op hel springluchtkussen.

Afstanden en tijden
De afstanden 1,4 tot en met 2,8 km is voor de jeugd. 7,7, 10, 14 en 21 kilometer (km) voor alle leeftijden. Er kan geparkeerd worden op 100 meter van de start en finish bij de Blauwe Morgenster. Bij de finish is er voor iedereen gratis drinken.
De afstanden, starttijden en prijzen zijn, 1,4 k-in (tot en met 7 jaar) € 10.00 uur, € 2 euro met herinnering, 1,4 km (tot en met 8 jaar) 10. 15 uur, € 2 euro herinnering. 7,7 km 10.30 uur, € euro met herinnering- 10,14 ,n 21 km 10.30 uur, € 5 met herinnering.

Voor extra informatie:
Tom Velzeboer, tel.0299-681647 of Jaap van Marsbergen, tel.: 0299-681803.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Fortis-Herculesloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Fortis-Herculesloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.