zondag 23 maart 2008

Trainingsloop langs de Rotte

Bleiswijk, gemeente Lansingerland (ZH)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km - 25 km - 30 km - 35 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Trainingsloop langs de Rotte is inmiddels verlopen.

Bleiswijk - Op zondag 23 maart (1ste Paasdag) organiseert de Kieviten Marathontrainingsgroep in samenwerking met de Wedstrijdcommissie haar laatste trainingsloop in het kader van de voorbereiding op de Rotterdam Marathon. De te lopen afstand is deze keer maar liefst 35 km en er kunnen zeven verschillende rondjes worden gelopen van elk 5 km met als centraal punt de Pekhuisbrug.

Iedereen kan zijn/haar eigen tempo bepalen en zijn/haar groepje kiezen. Na iedere ronde staat er verzorging klaar in de vorm van verkwikkende sportdrank en water. Uiteraard is het ook mogelijk om eigen drinken of voedsel klaar te leggen bij de verzorgingspost. Iedere kilometer staat duidelijk aangegeven en bij de verzorgingspost staat bovendien een klok zodat de lopers hun tussentijden optimaal in de gaten kunnen houden.

De start is om 09:00 vanaf de Pekhuisbrug. Er is meer dan voldoende parkeermogelijkheid bij Sportcentrum Rottemeren, Kooilaan 1A te Bleiswijk. Iedereen is van harte welkom (ook voor minder dan de geplande rondjes) en deelname is bovendien gratis. Voor meer informatie over de marathontrainingen bij de Kieviten kan contact worden opgenomen met de trainer van de Marathontrainingsgroep (Ronnie Duinkerken, rduinkerken@zonnet.nl).

www.dekieviten.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trainingsloop langs de Rotte.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Trainingsloop langs de Rotte zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Trainingsloop langs de Rotte.