zaterdag 8 november 2008

Erasmusronde

Rotterdam

5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Erasmusronde is inmiddels verlopen.

start 5-10-21,1 km 12:00 uur
Deze wedstrijd wordt al vele jaren georganiseerd door de Roadrunners, de studentenhardloopvereniging van Rotterdam. Het is de bedoeling om met deze wedstrijd studenten en de rest van Rotterdam (en daarbuiten) in sportief verband bij elkaar te brengen. De afstanden zijn 5 en 10 kilometer en de halve marathon. Voor iedere loper is er dus wel een geschikte afstand. De start is op de PAC atletiekbaan aan het Langepad, aan de rand van het Kralingse Bos. De wedstrijd wordt gelopen rondom de Kralingse Plas (zie het onderstaande kaartje). Het parcours is verkeersvrij en op kruisingen en splitsingen staan vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. Ook is er EHBO aanwezig. Deelname aan de Erasmusronde is gratis! Inschrijven kan ter plekke en na afloop krijgt iedere loper een herinnering.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Erasmusronde.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Erasmusronde zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Rotterdam.
Meer hardloopevenementen in Rotterdam.