zondag 2 november 2008

Grote Veld - loop

Vorden

2,5 km - 7,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Grote Veld - loop is inmiddels verlopen.

In het prachtige natuurgebied het Grote Veld bij Vorden kunnen de hardlopers kiezen uit drie afstanden: 2,5 km, 7,5 km en 15 km.

De Grote Veldloop is de opvolger van de Wilde Zandcross, zoals de loop enkele jaren geleden nog heette. Met deze naam wordt meer eer gedaan aan het prachtige gebied waar de loop nu doorheenvoert. Het Grote Veld is een van de fraaiste natuurgebieden van de Achterhoek, met een grote variatie in het terrein waar bos, hei en cultuurland elkaar afwisselen. Daarmee is het Grote Veld ook een ideale omgeving voor de beoefenaars van Nordic Walking. Dit nieuwe onderdeel is door de organiserende atletiekvereniging Hanzesport aan het programma toegevoegd, omdat de belangstelling voor Nordic Walking nog altijd groeit. AV Hanzesport richt zich in clubverband met cursussen ook nadrukkelijk op Nordic Walking.

De start van de veldloop en de Nordic Walkingtocht vindt plaats bij Free-Wheel Sport en Recreatie aan de Netwerkweg 7 in Vorden. Hier kunnen de deelnemers zich vanaf 9.00 uur ook inschrijven. Het startsein voor beide afstanden van de Nordic Walkingtocht wordt om 10.00 uur gegeven. De start van de 2,5 km veldloop vindt plaats om 10.30 uur. En de hardlopers op de 7,5 km en 15 km vertrekken om 11.00 uur.

Freewheel Sport ligt op loopafstand van station Vorden. Hier zijn ook kleedruimtes en douches aanwezig. Het inschrijfgeld bedraagt 2.50 voor de 2.5 km; 6,- voor de 7.5 km en 15 km en 5,- voor de Nordic Walkingtocht (2007). Iedere deelnemer ontvangt een leuke herinnering.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Grote Veld - loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Grote Veld - loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Vorden.
Meer hardloopevenementen in Vorden.