zaterdag 4 oktober 2008

Kust Marathon Zeeland

Burgh-Haamstede, gemeente Schouwen-Duiveland (ZE)

marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Kust Marathon Zeeland is inmiddels verlopen.

De mooiste en zwaarste marathon van Nederland.
Langs de Zeeuwse kust.
Door bos, over dijk en duin. Lopen in een schitterend decor.
Een marathon met diverse hoogte verschillen.
42.195 meter klimmen en dalen.
Met andere woorden. De moeite meer dan waard.
De MarathonZeeland voert u langs schitterende kustgebieden in Zeeland.
Aan de ene kant aanschouwt u fantastische vergezichten over het Zeeuwse land met lieflijke plattelandsdorpjes.

Kijkt u de andere kant op dan is daar de Noordzee met in de verte een onmetelijke horizon die af en toe wordt onderbroken door passerende zeeschepen

INSCHRIJVEN. Alleen via online inschrijving vanaf 1 januari tot 31 augustus 2008.
Voorinschrijven kan alleen door online inzenden.
START. De start is om 12.00 uur. Tijdslimiet bedraagt 6 uur, hierna sluit onherroepelijk de tijdsregistratie en wordt de opvang opgeruimd.

STARTPLAATS. Centrum Burgh (Haamstede).

VERVOER. Vanaf Zoutelande naar Burgh (Haamstede) vertrekken bussen. Deze vertrekken gezamenlijk naar Burgh om 9.45 uur. Busreis kost 3.50 euro voor deelnemers evenals voor toeschouwers. Nadere info hierover komt nog via deze website.

TASSENSERVICE: U kunt uw tas voorzien van label met startnummer meegeven naar Zoutelande waarna u hem op kunt halen in de sporthal bij het voetbalveld.

DEELNAMEBEVESTIGING. Na ontvangst van de inschrijving wordt uw naam met startnummer op de deelnemerslijst geplaatst. Uw inschrijfgeld wordt ge´nd d.m.v. automatische incasso. Buitenlandse deelnemers dienen zelf hun inschrijfgeld te voldoen, Als uw inschrijfgeld is ontvangen is uw startplaats definitief.

STARTNUMMER. Uw persoonlijk ELEKTRONISCH startnummer wordt u toegestuurd .

VERZORGING ONDERWEG. Om de 5 kilometer langs het parcours en bij de finish zijn verzorgingsposten aanwezig met EVIDESwater, energiedrank (PowerBar), bananen en sponzen.

MEDISCHE VERZORGING: Medisch opgeleide personen zullen de marathon volgen. Indien zij van mening zijn dat deelnemers op medische gronden niet verder kunnen zijn zij gerechtigd hun uit de wedstrijd te halen. Op diverse punten op het parcours en bij de finish is E.H.B.O. aanwezig. Een bezembegeleider sluit het deelnemersveld.

LIMIET. De limiet is 6 uur. De 1e doorgang na 10 km. sluit om 13.30 uur. Na 20 km. om 15.00 uur. Na 30 km. om 16.30 uur en na 40 km. om 17.50 uur. Na 18.00 uur sluit onherroepelijk de tijdsregistratie en wordt de opvang opgeruimd. Douche en kleedlokalen zijn geopend tot 19.30 uur.

VOORZIENINGEN. In Zoutelande zijn douches en kleedruimtes aanwezig. Deze zijn geopend tot 19.30 uur.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Het KNAU-wedstrijdreglement is van toepassing. Iedere deelnemer loopt voor eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
Deelnemers gaan akkoord met het gebruik van hun beeltenis in druk, foto, film, video, e.d. voor promodoeleinden van de stichting MarathonZeeland zonder hiervoor vergoeding te vragen.

CATEGORIE╦N. Mannen-senioren t/m 39 jaar, M40-49, M50-59, M60 en ouder.
Vrouwen-senioren t/m 34 jaar, V35-44, V45-54, V55 en ouder.
De MarathonZeeland is niet geschikt voor wheelers.

PRIJZEN. Per leeftijdscategorie zijn er voor de eerste drie ereprijzen. Zie ook prijzenschema.
De prijsuitreiking begint om 20.00 uur in de feesttent. Prijzen worden alleen tijdens deze avond uitgereikt en alleen aan de rechtmatige winnaar. Prijzen worden niet nagestuurd en kunnen later ook niet meer worden opgehaald.

HERINNERING. Voor iedere deelnemer ligt bij de finish een fraai MARATHONZEELAND T-Shirt en medaille klaar.

EXTRA. Bent u als deelnemer of als sympathisant betrokken bij deze marathon en u beheert een eigen site, dan stellen wij het zeer op prijs als u een link wil maken op uw site naar www.marathonzeeland.nl
bij voorbaat hiervoor onze hartelijke dank.

MUZIEK. Wij zijn op zoek naar muziekkanten die bij de doorkomsten in de dorpen de atleten een hart onder de riem kunnen steken met een vrolijke noot. Bent u muziekkant, of weet u iemand in die hiervoor wil zorgen? Neem dan kontact op met een van de organisatoren. Zie


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Kust Marathon Zeeland.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Kust Marathon Zeeland zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.