zaterdag 27 september 2008

10de Van Maanen Saton Optiek Halve Marathon

Katwijk aan Zee

1,5 km - 5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 10de Van Maanen Saton Optiek Halve Marathon is inmiddels verlopen.


De schelpenpaden in het duingebied, het strand tussen Wassenaar en Katwijk, de Boulevard en de Princestraat vormen het toneel van Katwijks grootste sportevenement De Van Maanen/Saton Optiek Halve Marathon van Katwijk.

In navolging van de 800 deelnemers van vorig jaar is de Atletiekvereniging Rijnsoever van plan om nog meer hardlopers te enthousiastmeren om de strijd aan te gaan met het strand en de duinen tussen Katwijk en Wassenaar. Alle deelnemers aan deze afstanden krijgen als beloning van deze zware tocht een mooie herinnering van hoofdsponsors Van Maanen en Saton Optiek.

Naast de hoofdafstand 21,1 kilometer, wordt er ook een 5 en 10 kilometer parcours uitgezet. De Rabobank staat garant voor de Kinderloop van ongeveer 1,5 kilometer en heeft toegezegd dat alle deelnemertjes kunnen rekenen op een mooie verrassing.
start 5-10 km 11:00 uur, 1,5 km 11:05 uur

Door medewerking van de Gemeente Katwijk en Winkelhart Zeezijde wordt het Katwijkse winkelcentrum deze zaterdagochtend omgebouwd tot een gezellig start- en finishdorp waar het naast het binnenhalen van de deelnemers ook gezellig vertoeven is. Naast een springkussen voor de kinderen en de vaste speaker Teun de Reede is er waarschijnlijk ook een blaaskapel om de sfeer erin te houden.

Vanaf juni kunt u zich voorinschrijven via www.avrijnsoever.nl.Ook kunt u zich voor alle afstanden voorinschrijven op zaterdag 22 september van 14:00 tot 16:00 uur bij bakkerij Van Maanen in de Princestraat. Op 29 september kunt u zich vanaf 9:30 uur inschrijven in de Boorsmazaal aan de Zwanenburgstraat in Katwijk.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 10de Van Maanen Saton Optiek Halve Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 10de Van Maanen Saton Optiek Halve Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.