zondag 14 september 2008

Brakkensteinloop

Nijmegen

0,5 km - 1 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Brakkensteinloop is inmiddels verlopen.

De Brakkensteinloop maakt nu deel uit van de Eurregio Rhein-Waal Lauf

Bij de trimloop over 10 Km kan men zich ook met vier personen inschrijven voor een estafetteloop, waarbij ieder 2,5 km voor zijn of haar rekening neemt.

Voor alle kinderen is er een medaille beschikbaar, voor de drie eerstaankomenden (m/v) op de trimlopen (5 en 10 Km) en de eerstaankomende ploeg (m/v) bij de estafette is er bovendien een attentie.

Start en finish bij de ingang van Park Brakkenstein aan de Driehuizerweg (hoek Kwekerijweg/d\' Almarasweg). Inschrijving vanaf 10:00 tot 15 min. voor de start in het Gymnasion, het nieuwe universitair sportcentrum op de campus aan de Heyendaalseweg 141 (Tegenover het Erasmusgebouw). Kleed- en doucheruimte aanwezig. Het parcours loopt door het Park Brakkenstein.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Brakkensteinloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Brakkensteinloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen.
Meer hardloopevenementen in Nijmegen.