zondag 25 januari 2009

Burgers SafariRun

Arnhem

1,1 km - 1,7 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Burgers SafariRun is inmiddels verlopen.

Bijzonderheden
Na de loop heb je gratis toegang tot Burgers' Zoo. Na de finish ontvang je een toegangskaart. Bij de kassa van de dierentuin ligt ter controle een lijst met namen van de inschrijvers. Dit geldt ook voor de jeugdlopers! Het is mogelijk om voor je aanhang en supporters entreevouchers aan te schaffen voor slechts 9,00 per stuk (normaal 16,50) tot maximaal vier vouchers per inschrijving.

Algemeen
Je kunt alleen door voorinschrijven deelnemen aan de Burgers' SafariRun. Je kunt dus op de dag zelf NIET meer inschrijven. De voorinschrijving sluit op 23 januari 2009 om 24.00 uur.

Inschrijfkosten
Inschrijfkosten zijn 5,00 voor de twee KidsRuns en voor alle andere afstanden geldt een prijs van 7,50. Door inschrijven machtig je Chat'n'Run eenmalig het inschrijfgeld van je bankrekening te incasseren.

Inschrijven
Binnenkort opent de inschrijving voor de editie 2009. Let op: We hebben een limiet gesteld op 750 deelnemers. Er is GEEN na-inschrijving voor deze loop.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Burgers SafariRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Burgers SafariRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Arnhem.
Meer hardloopevenementen in Arnhem.