zondag 29 juni 2008

Galgenloop

Berkel-Enschot

5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Galgenloop is inmiddels verlopen.

Sinds 1994 wordt er in Berkel-Enschot jaarlijks de Galgenloop georganiseerd. Een sportief evenement voor jong en oud. Het centrum van de activiteiten bevindt zich rondom Boerderij Denissen te Berkel-Enschot. Hier zal gestart en gefinisht worden. Er worden vijf lopen gehouden, namelijk de 10 miles loop, de 10 km prestatieloop, de 5 km prestatieloop en speciaal voor de jongere deelnemers van 8 t/m 12 jaar de kinderloop.

De Galgenloop staat sinds 2003 op de agenda van de koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Daarmee is de Galgenloop een officieel onderdeel van de Brabantse Competitie Strijd geworden. Ook is in dit jaar de Stichting Galgenloop opgericht wat een verdere professionalisering van de loop tot gevolg heeft gehadGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Galgenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Galgenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.