donderdag 19 juni 2008

Star Balm Strandlopen 2e loop

Noordwijk (ZH)

2 km - 4 km - 8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Star Balm Strandlopen 2e loop is inmiddels verlopen.

In 1971 kwamen een paar fanatiekelingen van volleybalvereniging HIPCO Computers/NOVO op het idee om op het strand van Noordwijk een hardloop wedstrijd te organiseren. Een strijd tegen de weersomstandigheden en het onverbiddelijke strand. Deze succesformule werd het begin van de jaarlijks terugkerende Strandlopen.

Wij hopen dat ook dit jaar weer de honderden lopers voor de politiepost van het strand van Noordwijk van start zullen gaan om hier hun sportieve prestaties te verrichten. Dit kan op verschillende afstanden van 2, 4 of 8 km in verschillende klassementen. De ene keer heerlijk in het zonnetje op een hard strand, de andere keer vechtend tegen de harde wind en ploeterend door het mulle zand. Dit om in het klassement opgenomen te worden of gewoon om die prestatie voor zichzelf neer te zetten. Ook dit jaar weer zal elke donderdag het startschot klinken om 19:30.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Star Balm Strandlopen 2e loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Star Balm Strandlopen 2e loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.