vrijdag 22 augustus 2008

18e Dorpsloop IJsclub Baambrugge

Baambrugge

1 km - 4 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 18e Dorpsloop IJsclub Baambrugge is inmiddels verlopen.

1 km 19:10 uur, 10 km 19:30 uur, 4 km 19:35 uur
De achttiende editie van de IJsclub Baambrugge wedstrijd dorpsloop over exact 10 kilometer wordt vrijdagavond 22 augustus 2008 verlopen. Gelijktijdig is er een prestatieloop over circa 4 kilometer en een 1 km run. De start van de 10 km wedstrijd is om 19.30 uur vanaf de Kleiweg in Baambrugge. Inschrijving kan vrijdagsavond vanaf 18.30 uur in het dorpshuis "De Vijf Bogen" aan de Margrietstraat te Baambrugge, circa 200 meter van start en finish. De 10 km wedstrijdloop is voor dames senioren, dames 35+, heren senioren en heren veteranen 40+ en 50+. De 4 km prestatieloop, start 19.35 uur, is voor jong en oud, wandelen is daarbij ook mogelijk. Voor de 10 km wedstrijd wordt om 19.10 uur de 1 km- JG-RUN weggeschoten. De kosten voor deelname aan de 10 km wedstrijdloop is 5,00. Deelnemers aan de 4 km prestatieloop betalen 3,00 en de 1 km run deelnemers betalen 2,50. Het advies wordt gegeven op de landijsbaan van IJsclub Baambrugge te parkeren en vervolgens te lopen naar het dorpshuis (circa 5 minuten). De landijsbaan is nabij het clubhuis "De Doorloper" van de plaatselijke ijsclub aan het einde van de C.P. van der Leestraat. In het dorpshuis "De Vijf Bogen" is een ruime kleed- en douchegelegenheid aanwezig.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 18e Dorpsloop IJsclub Baambrugge.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 18e Dorpsloop IJsclub Baambrugge zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Baambrugge.
Meer hardloopevenementen in Baambrugge.