zaterdag 31 mei 2008

Stuwwalloop

Oosterbeek

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Stuwwalloop is inmiddels verlopen.

1 km 18:00 uur, 5 km 19:15 uur, 10 km 19:30 uur
De jaarlijkse Stuwwalloop onderscheidt zich van de andere loopwedstrijden in de regio door zijn uitzonderlijk mooi afwisselend parcours.

De 10 km-loop gaat langs de Rijn, over de stuwwal tussen Oosterbeek en Doorwerth en door het mooie gebied van oude landgoederen.

Een uniek parcours met fraaie panorama's over uiterwaarden, in haarspeldbochten de uitdagende klim van de Italiaanseweg en dan de vergezichten vanaf het Dunoplateau.

Ook de 5-km-loop heeft een pittig parcours door het gebied van de landgoederen De Helmelseberg en Pietersberg, met daarin de klim van de Pietersbergseweg.


De Scholenloop van 1 km wordt in samenwerking met basisscholen uit de gemeente Renkum georganiseerd waarbij scholenteams de Stuwwal Scholen-wisselbeker kunnen winnen.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Stuwwalloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Stuwwalloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Oosterbeek.
Meer hardloopevenementen in Oosterbeek.