zaterdag 1 maart 2008

Driebergenloop

Driebergen-Rijsenburg

6 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Driebergenloop is inmiddels verlopen.

Een pittige bosloop in het prachtige nationaal park
'Utrechtse Heuvelrug'.

Het parcours is uitgezet binnen de driehoek Driebergen - Doorn - Maarn. De start en finish vinden plaats op de verharde toegangsweg naar het recreatiecentrum Het Grote Bos. De eerste honderden meters gaan over redelijk brede bospaden. Daarna gaat de route langs een opgedroogd bosvennetje, over zoveel mogelijk brede, soms ook smalle en kronkelende bospaden die in maart door regen, sneeuw of vorst wel eens moeilijk beloopbaar kunnen zijn en over een verhard fietspad. De Maarnse Berg wordt beklommen. Lopend langs een bosrand kunt u genieten van weidse uitzichten over glooiende open landbouwgronden en weilanden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Driebergenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Driebergenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Driebergenloop.