zondag 30 maart 2008

1e Runners World Zandvoort Circuit Run

Zandvoort

2,5 km - 5 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run is inmiddels verlopen.

Op zondag 30 maart 2008 zal het officiŽle startschot klinken voor de eerste Runner's World Zandvoort Circuit Run. De organisatie is in handen van Le Champion in samenwerking met de Rotary Zandvoort.

De succesfactoren van de Egmond Halve Marathon en de Dam tot Damloop zijn nu verenigd in een nieuw loopevenement in de spectaculaire omgeving van Zandvoort, het Circuit Park, het strand, de duinen en de zee. De Runner's World Zandvoort Circuit Run bestaat uit een hoofdafstand van 12 kilometer, een Ladies Circuit Run van 5 kilometer en een Grand Prix Marathon Estafetteloop. Ook zal een speciale kinderloop worden georganiseerd.

De Runner's World Zandvoort Circuit Run zal mede door een uitgebreid nevenprogramma, te organiseren door de Rotary Zandvoort, een klassieker op de loopkalender gaan worden. Online inschrijven voor deze 1e editie is vanaf heden mogelijk.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zandvoort.
Meer hardloopevenementen in Zandvoort.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run.