zondag 30 maart 2008

1e Runners World Zandvoort Circuit Run

Zandvoort

2,5 km - 5 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run is inmiddels verlopen.

Op zondag 30 maart 2008 zal het officiŽle startschot klinken voor de eerste Runner's World Zandvoort Circuit Run. De organisatie is in handen van Le Champion in samenwerking met de Rotary Zandvoort.

De succesfactoren van de Egmond Halve Marathon en de Dam tot Damloop zijn nu verenigd in een nieuw loopevenement in de spectaculaire omgeving van Zandvoort, het Circuit Park, het strand, de duinen en de zee. De Runner's World Zandvoort Circuit Run bestaat uit een hoofdafstand van 12 kilometer, een Ladies Circuit Run van 5 kilometer en een Grand Prix Marathon Estafetteloop. Ook zal een speciale kinderloop worden georganiseerd.

De Runner's World Zandvoort Circuit Run zal mede door een uitgebreid nevenprogramma, te organiseren door de Rotary Zandvoort, een klassieker op de loopkalender gaan worden. Online inschrijven voor deze 1e editie is vanaf heden mogelijk.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 1e Runners World Zandvoort Circuit Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zandvoort.
Meer hardloopevenementen in Zandvoort.