zondag 24 februari 2008

Upstairsloop

Sittard

0,8 km - 2,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Upstairsloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 24 februari 2008 vind de 2de Upstairsloop plaats, wederom op de Watersley in Sittard en in het prachtige natuurgebied de Kollenberg.

Een hardloopwedstrijd voor écht iedereen! Voor iedereen, van beginnend tot topniveau, zijn er verschillende afstanden op hele mooie parcoursen.

Volop randanimatie voor deelnemers en publiek; vele prijzen, gratis herinnering voor iedereen, live muziek 't Hermenieke & een DJ, grote tombola, dansoptredens en een goed doel, namenlijk de Ronald McDonald Kindervallei.

Je mag de Upstairsloop niet missen! Het is een super gezellig en sportief evenement voor iedereen. De naam Upstairsloop, komt vanuit onze hoofdsponsor Upstairs traprenovatie. Kom op, doe mee!!Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Upstairsloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Upstairsloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Sittard.
Meer hardloopevenementen in Sittard.