zondag 23 maart 2008

Leudalbosloop

Heythuysen

1 km - 3 km - 6 km - 9 km - 12 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Leudalbosloop is inmiddels verlopen.

Elke vierde zondag van de maand vindt in de bossen bij Pannekoeken- en Partyboerderij de Busjop deze reeds meer dan 19 jaar door ons georganiseerde trimloop plaats. In september 2004 was de 250ste editie! Het parcours is geheel onverhard door de bossen van het Leudalgebied. Deze recreatieve loop wordt bezocht door lopers en loopsters van allerlei niveau: van beginnende mensen die wat pondjes kwijtwillen tot kinderen die hun energie kwijtwillen tot meer ervaren lopers die aan hun tempo willen werken. Het motto is: gewoon lekker lopen! De uitslagen staan zo snel mogelijk altijd op deze site, de button rechtsboven in het scherm.
Programma:
09:45 Start Bishop Shorttrack (1 km jeugdloop)
10:00 Start Leudalbosloop (3, 6, 9, 12 of 15 km)


Inschrijfgeld:
Bishop Shorttrack € 1,-
Leudalbosloop € 1,75
Leden van de AVH mogen gratis meedoen.


Locatie:
Pannekoeken- en Partyboerderij de Busjop
Busschopsweg 9
6093 AA Heythuysen
Dit is vlakbij de provinciale weg N279 (Roermond- Horn- Roggel- Meijel). Vanuit Roermond gezien rechtsaf achter Frank Coolen Machines en dan weer rechts.

Prijzen:
Er zijn géén prestatieprijzen, het is immers een recreatieve loop. Wel zijn er eremedailles voor 10, 20, 30 etc. maal deelgenomen.Onder diegenen die in een kalenderjaar minimaal acht keer mee hebben gelopen (betalende lopers), verloten we in december een echte door Rijwielhandel Jetten gesponsorde mountainbike! (AVH-leden: zie reglement hieronder)

Informatie:
Annemiek Gielen 0475-49 38 57
Of email bosloop@avheythuysen.nl

REGLEMENT BOSLOPEN

De organisatie van de Leudalboslopen is in handen van de Atletiekvereniging Heythuysen (verder AVH te noemen). Tijdens de uitvoerig van een Leudalbosloop richt de AVH daartoe een wedstrijdsecretariaat in.

De Leudalboslopen worden gehouden elke vierde zondag van de maand bij Partyboerderij De Busjop in Heythuysen, gemeente Leudal. Het aanvangstijdstip is om 10.00 uur.

AVH kan een maand vooraf bekend maken dat de Leudalbosloop van de komende maand niet kan doorgaan..

De afstand van de Leudalboslopen zijn 3, 6, 9, 12 en 15 kilometer.
Er is een Jeugdloop van 1 kilometer. Deze begint om 9.45 uur.

Het inschrijfgeld dient voorafgaand aan de start van iedere Leudalbosloop te zijn voldaan bij het wedstrijdsecretariaat.

Elke deelnemer aan de Leudalbosloop heeft recht op een herinneringsmedaille bij het voltooien van zijn/haar 10e, 20e, 30e en volgende tiende Leudalbosloop.
Elke deelnemer heeft desgewenst recht op een oorkonde.

Voor elke Leudalbosloop worden er onder de deelnemers drie Limburgse vlaaien verloot. Onder de deelnemers aan de Jeugdloop worden drie traktaties verloot.

Jaarlijks wordt in december na afloop van de Leudalbosloop een fiets verloot. De deelnemers aan deze verloting zijn zij die in dat jaar steeds voorafgaand aan ieder loop betaald hebben voor deelname aan de Leudalbosloop en minimaal 8 Leudal-boslopen hebben gelopen. Indien de winnaar niet aanwezig is, zal het wedstrijdsecretariaat betrokkene in kennis stellen van zijn/haar prijs.
Eveneens vindt er op die dag een tombola plaats voor alle aanwezige deelnemers van de Leudalbosloop.

Leden van de AVH dienen op verzoek van de organisatie hun lidmaatschapskaart van de KNAU te tonen.

De uitslagenlijsten van de Leudalboslopen zijn in de maand na de loop gratis te verkrijgen bij het wedstrijdsecretariaat. De uitslagenlijsten zijn eveneens op te halen bij : www.avheythuysen.nl

In die gevallen waarin het reglement niet voorziet beslist het bestuur van de AVH.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Leudalbosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Leudalbosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Heythuysen.
Meer hardloopevenementen in Heythuysen.