zondag 16 maart 2008

Intersport vd Broek Halve Marathon

Veldhoven

7 km - 14 km - halve marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Intersport vd Broek Halve Marathon is inmiddels verlopen.

7-14-21,1 km 11:00 uur
Op Zondag 16 maart 2008 organiseert GVAC haar 25e Intersport halve marathon met start van alle onderdelen om 11:00 uur vanaf de atletiekbaan bij de Kempencampus aan de Knegselseweg 40 te Veldhoven.

Al bijna een klassieker is de GVAC halve marathon met zín ruim 21 kilometer in drie rondes door het schone Veldhoven.

Vanaf de atletiekbaan gaat het parcours van ruim 7 kilometer langs de oude atletiekbaan op de Keersop, het kerkdorp Veldhoven en maakt vervolgens een rondje Veldhoven. Naast de halve marathon is er nog een groots loopaanbod van trimlopen: 8 kilometer of 15 kilometer. De start van al deze onderdelen is om 11:00 uur vanaf de atletiekbaan. In het clubhuis van GVAC is gelegenheid tot douchen en omkleden tevens kan je er op de dag zelf nog inschrijven vanaf 9:00 uur. Op het parcours zijn spons en verfrissingposten aanwezig. Tevens heeft GVAC een onder politiebegeleiding beveiligd parcours. Bonussen worden uitgereikt voor verbetering van het parcoursrecord. Deelname is op eigen risico !

Parcoursrecord Intersport halve marathon:


Vrouwen : Gerrie Timmermans, Marvel: 1.20.17 uur 16 - 03 - 1986
Mannen : Rik Ceulemans, Hasselt (B): 1.05.43 uur 19 - 03 - 2000

Bekende deelname bij de mannen de laatste jaren: Ad de Bruijn, Ad Peeters, Bart Lieckens, Sjef Somers van AC Herentals BelgiŽ, Sjaak Avendonk Atilla, Ruud van Woensel, de Belgische Marokkaan Saaid Ribag, David van der Linden, Ronny Agten, Ruud van Woensel, Fransua Woldermariam, Thimoty Karanu van PSV en de plaatselijke favoriet Hans Verbaandert.
Bij de dames: PSV 'sters Michelle Eggenhuizen, Mak Ponjee en Nicole Smeets.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Intersport vd Broek Halve Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Intersport vd Broek Halve Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Veldhoven.
Meer hardloopevenementen in Veldhoven.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Intersport vd Broek Halve Marathon.