zondag 11 mei 2008

Han-Kan marathon

Nijmegen

marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Han-Kan marathon is inmiddels verlopen.

Loop mee met de HAN-KAN marathon op 11 mei 2008
De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) organiseert op zondag 11 mei 2008 de 3e HAN-KAN marathon. Dit regionale evenement verbindt de twee HAN Campussen van Nijmegen en Arnhem met elkaar. De start is dit jaar in Nijmegen en de finish in Arnhem. Ben je sportief? Schrijf je in en loop mee!

Actie: schrijf je vroeg in!
Schrijf je vr 31 januari 2008 in voor de HAN-KAN marathon via www.inschrijven.nl en ontvang 2,50 vroege-lopers-korting.


Gratis hardloopclinics voor alle deelnemers
Ter voorbereiding op de HAN-KAN marathon organiseert de HAN 6 gratis hardloopclinics voor alle deelnemers op woensdag van 19.00 - 21.30 uur bij atletiekvereniging CIKO '66 in Arnhem en het Universitair Sport Centrum in Nijmegen. Geef je snel op!


Marathon en estafette
Je kunt de marathon alleen lopen, maar ook met z'n tween of vieren, de estafette-2 of estafette-4. Met name de estafette 4 neemt in populariteit toe waarbij elk teamlid 10,1 km loopt. De route gaat vanaf de HAN Campus aan de Kapittelweg in Nijmegen door de gemeente Lingewaard via de dijken en de dorpen naar de HAN Campus aan de Ruitenberglaan in Arnhem. Een mooie omgeving in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Han-Kan marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Han-Kan marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen.
Meer hardloopevenementen in Nijmegen.