zondag 27 januari 2008

Jasperloop

Someren

2,5 km - 5 km - 7,5 km - 10 km - 12,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Jasperloop is inmiddels verlopen.

2,5-5-7,5-10-12,5-15 km 10:30 uur
Iedere laatste zondag van de maand wordt er een Jasperloop gehouden in de omgeving van de Keelven-routes aan de Provincialeweg (tussen Someren en Heeze). De Jasperloop is een trimloop waar iedereen aan mee kan doen.

Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden: 2,5 - 5 - 7,5 - 10 - 12,5 - 15km. De start is om 10.30uur; inschrijven kan vanaf 10.00uur. Kosten 1,00.

Op woensdag 26 december wordt de jaarlijkse oliebollenloop georganiseerd op sportpark de Potacker starttijd 11.00uur. De te lopen afstanden voor de oliebollenloop zijn 2-4-6-8 of 10km.

In 2008 zijn de data's: 27 januari, 24 februari, 30 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni, 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november op 26 december wordt de oliebollenloop georganiseerd op sportpark de Potacker.


Routebeschrijving vanuit Heeze: Provincialeweg richting Someren bij bord Keelvenwandelroutes rechtsaf.

Vanuit Helmond: Richting Someren langs de Zuid-Willemsvaart, afslag Someren/Asten/Heeze, bij rotonde richting Heeze. Bij bord Keelvenwandelroutes linksaf.

Vanuit Eindhoven: Richting Someren langs de Zuid-Willemsvaart, afslag Someren/Asten/Heeze, bij rotonde richting Heeze. Bij bord Keelvenwandelroutes linksaf.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Jasperloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Jasperloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Someren.
Meer hardloopevenementen in Someren.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Jasperloop.