zondag 27 januari 2008

Leudalbosloop

Heythuysen

1 km - 3 km - 6 km - 9 km - 12 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Leudalbosloop is inmiddels verlopen.

1 km 9:45 uur, 3-6-9-12-15 km 10:00 uur
Elke vierde zondag van de maand vindt in de bossen bij Pannekoeken- en Partyboerderij de Busjop deze reeds meer dan 19 jaar door ons georganiseerde trimloop plaats. In september 2004 was de 250ste editie! Het parcours is geheel onverhard door de bossen van het Leudalgebied. Deze recreatieve loop wordt bezocht door lopers en loopsters van allerlei niveau: van beginnende mensen die wat pondjes kwijtwillen tot kinderen die hun energie kwijtwillen tot meer ervaren lopers die aan hun tempo willen werken. Het motto is: gewoon lekker lopen! De uitslagen staan zo snel mogelijk altijd op deze site, de button rechtsboven in het scherm.
Programma:
09:45 Start Bishop Shorttrack (1 km jeugdloop)
10:00 Start Leudalbosloop (3, 6, 9, 12 of 15 km)


Inschrijfgeld:
Bishop Shorttrack € 1,-
Leudalbosloop € 1,75
Leden van de AVH mogen gratis meedoen.


Locatie:
Pannekoeken- en Partyboerderij de Busjop
Busschopsweg 9
6093 AA Heythuysen
Dit is vlakbij de provinciale weg N279 (Roermond- Horn- Roggel- Meijel). Vanuit Roermond gezien rechtsaf achter Frank Coolen Machines en dan weer rechts.

Prijzen:
Er zijn géén prestatieprijzen, het is immers een recreatieve loop. Wel zijn er eremedailles voor 10, 20, 30 etc. maal deelgenomen.Onder diegenen die in een kalenderjaar minimaal acht keer mee hebben gelopen (betalende lopers), verloten we in december een echte door Rijwielhandel Jetten gesponsorde mountainbike! (AVH-leden: zie reglement hieronder)

Informatie:
Annemiek Gielen 0475-49 38 57
Of email bosloop@avheythuysen.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Leudalbosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Leudalbosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Heythuysen.
Meer hardloopevenementen in Heythuysen.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Leudalbosloop.