zondag 3 februari 2008

Achmea Midwinter Marathon

Apeldoorn

marathon
Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Achmea Midwinter Marathon is inmiddels verlopen.

Het schitterende parcours rond Apeldoorn staat al jarenlang bekend als een van de meest uitdagende wedstrijden van Nederland. Deelnemers lopen door de prachtige bosrijke omgeving van Apeldoorn, Hoog Soeren en Assel. De start en finish is op de ‘koninklijke’ Loolaan.
Afstand
42,195 km (gecertificeerd).Starttijd
12.00 uur.Inschrijfkosten
De kosten voor een KNAU-lid zijn € 21,- bij voorinschrijving en € 26,- bij na-inschrijving.Bent u geen lid van de KNAU dan zijn de kosten € 30,- bij voorinschrijving en € 35,- bij na-inschrijving.Informatie bij inschrijven
Iedereen die voor 20 januari 2008 heeft ingeschreven en betaald, krijgt een brief met informatie toegestuurd. Deelnemers aan de marathon moeten hun startnummer en ChampionChip op de dag zelf afhalen op het secretariaat van de marathon in Schouwburg Orpheus.Kleedruimten
De kleedruimten van Sporthal Sprengeloo zijn beschikbaar voor de lopers van de Centraal Beheer Achmea Marathon. Ter plaatse zijn de kleedruimten aangegeven met borden.Uitslagen
De uitslag van de marathon kunt u zondag 3 februari 2008 vanaf 19.00 uur vinden op website www.midwintermarathon.nl.


Prijzen
Bij de heren voor de eerste 10 plaatsen en bij de dames voor de eerste 5 plaatsen. Verder zijn er bij de marathon ereprijzen in de verschillende categorieën.


Herinnering
Iedere deelnemer die de marathon heeft volbracht ontvangt de speciale Midwinter Marathon herinnering. Iedere deelnemer aan de Marathon ontvangt bovendien een T-shirt.


Verversingsposten
Op ieder 5 km. punt van de Marathon zijn verversingsposten met water, thee en fruit. Bij de finish is er sportdrank en thee.


Medische verzorging
Bij de start en finish en op het parcours is medische begeleiding aanwezig. Op elk 5 km. punt is een Rode Kruispost. In de sporthal (kleedruimten) zijn masseurs aanwezig voor de marathonlopers.


Tijdlimiet
Iedereen die de marathon aflegt binnen 5 uur wordt in de einduitslag opgenomen. Deelnemers die na 15.30 u de 2e ronde ingaan, worden uit de wedstrijd genomen. Na 17.00 uur worden alle posten opgeheven. Voor de marathon geldt de officiële categorie indeling. Vermeld uw categoriecode op het inschrijfformulier.

Annulering en wijzigingen na inschrijving

administratiekosten € 5 bij annulering.
administratiekosten € 5 bij wijziging van afstand plus negatief verschil in inschrijfkosten (positief verschil wordt niet geannuleerd).
drie weken voor plaatsvinden Midwinter Marathon is restitutie niet meer mogelijk.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Achmea Midwinter Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Achmea Midwinter Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Apeldoorn.
Meer hardloopevenementen in Apeldoorn.