zondag 20 januari 2008

Variabele Trimloop

Hoorn

1,3 km - 2,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement Variabele Trimloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 14 januari a.s. organiseert de Hoornse Atletiek vereniging Hollandia de jaarlijkse Variabele Trimloop. Deze trimloop is zoals de naam ook suggereert variabel. De deelnemers lopen over een rondje 1250 meter en bepalen zelf het aantal te lopen of te wandelen rondes en daarmee de eigen afstand.
Het parcours is zowel op de kunststofbaan als in het park op de Blauwe Berg aan het Keern. De Variabele Trimloop is door zijn opzet een gezellige loop en vooral goed te doen voor beginners als gevorderde lopers.

De starttijden: 10.00, 10.30, 11.40 uur, de lopers krijgen tot 12.00 uur de tijd om hun afstand te lopen. Het inschrijfgeld is € 2,50 kinderen tot en met 15 jaar betalen slechts € 1,00. Inschrijven is mogelijk vanaf 09.00 uur in de kantine van A.V. Hollandia

De atletiekbaan is gelegen op het sportpark “De Blauwe Berg” aan het Keern te Hoorn. Naast een gezellige kantine zijn er douches en kleedruimten beschikbaar. Een leuke, sportieve en vooral gezellige happening voor jong en oud.

Meer inlichtingen bij Henk Wijbenga, tel. 0229 - 235330.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Variabele Trimloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Variabele Trimloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Hoorn.
Meer hardloopevenementen in Hoorn.