zondag 20 januari 2008

34e RTV N-H Vondelparkloop

Amsterdam

3,5 km - 6,7 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement 34e RTV N-H Vondelparkloop is inmiddels verlopen.

3,5 km 10:45 uur, 6,7 km 11:15 uur, 10 km 12:30 uur, 10 km 14:00 uur
Het Vondelpark is een beschermd historisch monument. Daardoor kan er bij gladheid niet of heel beperkt gestrooid worden. Bij extreme omstandigheden zal de loop dan ook afgelast moeten worden. Bij beperkte gladheid gaat de loop gewoon door.
Deelname aan de RTV N-H Vondelparkloop is voor eigen risico en verantwoording. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, opgelopen tijdens het evenement. Deelnemers wordt dringend aangeraden om op de achterzijde van het startnummer hun naam, eventueel medicijngebruik en medische risicofactoren te vermelden, en tevens een telefoonnummer dat in geval van nood bereikbaar is.

Het parcours gaat over 1,2 of 3 grote ronden over de brede wegen van het Vondelpark. 1 Ronde is ca 3.25 km. Nu de verbouwing in het park (bijna) klaar is zijn we weer terug bij de traditionele start en finish. Wel moeten we er weer rekening mee houden dat het vondelpark ook als reacreatie gelegenheid wordt gebruikt door vele niet hardlopende amsterdammers

Het vondelpark ligt ingeklemd tussen Amsterdam Oud Zuid en Oud West. In de gebieden rondom het park is de parkeerruimte zeer beperkt. Het park is uitstekend per fiets en openbaar vervoer te bereiken.

Om zeker te zijn van deelname is het aan te raden gebruik te maken van de voorinschrijving. Het aantal deelnemers voor elk van de afstanden heeft een maximum. Als het maximum voor een afstand gehaald is, zijn verdere inschrijvingen niet meer mogelijk!!.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 34e RTV N-H Vondelparkloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 34e RTV N-H Vondelparkloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Amsterdam.
Meer hardloopevenementen in Amsterdam.