zondag 13 januari 2008

39e Keukenhofbosloop

Lisse

2,3 km - 7,7 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Gratis aanmelden van loopevenementen? Klik hier

Let op: Het loopevenement 39e Keukenhofbosloop is inmiddels verlopen.

21,1 km 11:00 uur, 2,3-7,7 km 11:10 uur
Traditioneel is de eerste loop in het nieuwe jaar bij AV De Spartaan onze Keukenhofbosloop, met een "kinderloop" over een afstand van 2 km, een loop over 8 km en een over 21 km ofwel een halve marathon.Behoudens de 2 km-loop gaan alle parcoursen door het dankzij vele vrijwilligers steeds mooier wordende Keukenhofbos, de 8 km. voert, behoudens de wegen om in het bos te komen, geheel door het Keukenhofbos en de 21 km. bestaat uit 3 ronde van 7 km. over het ‘Puntenburgparcours' en door het mooie Keukenhofbos.

Alle starts zijn vanaf de atletiekbaan, van de 8 km is deze om 11.00 uur, terwijl de lopers over de halve marathonafstand en de 2 km zullen starten om 11.15 uur. Ook de finish is op de atletiekbaan. Iedere loper zal een herinnering ontvangen.

Er is voldoende parkeer gelegenheid evenals kleed- en douchegelegenheid.

Inschrijven kan vanaf 9.00 uur bij de Soft en Honkbal vereniging The Flags naast het clubgebouw van atletiekvereniging De Spartaan aan de Spekkelaan 8 te Lisse tel. 0252-415350


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 39e Keukenhofbosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 39e Keukenhofbosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lisse.
Meer hardloopevenementen in Lisse.