zondag 13 januari 2008

36e PWN Egmond Halve Marathon

Egmond aan Zee

10,5 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 36e PWN Egmond Halve Marathon is inmiddels verlopen.

10,5 km 10:30 uur, 21,1 km 12:15 uur, 21,1 km 12:35 uur
Op zondag 13 januari 2008 vindt de 36e editie van de PWN Egmond Halve Marathon plaats. In de afgelopen vijfendertig jaar heeft het evenement een heroÔsche reputatie opgebouwd. De immer variŽrende weersomstandigheden bepalen doorgaans het karakter van deze nieuwjaarsklassieker. Het succes is voor een groot deel te danken aan een unieke afwisseling in het parcours. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het Noordzeestrand en anderzijds het Noordhollands Duinreservaat een grote rol speelt. Onder de maximaal 12.500 deelnemers strijden elk jaar tevens een groot aantal wereldtoppers voor de overwinning op de boulevard van Egmond aan Zee.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 36e PWN Egmond Halve Marathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 36e PWN Egmond Halve Marathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 36e PWN Egmond Halve Marathon.