zaterdag 12 januari 2008

Winter Bosloop

Wageningen

2,5 km - 5 km - 7,5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Winter Bosloop is inmiddels verlopen.

2,5-5-7,5-10 km 14:00 uur
Gedurende de wintermaanden worden de Wageningse Winter Boslopen gehouden. De prestatieloop kent een prachtig en gevarieerd parcours in de bossen van het Oranje Nassau's Oord op de Wageningse Berg. Er is een professionele klok aanwezig om zelf je (ronde)tijden waar te kunnen nemen. De lengte van een Wageningse Winter Bosloop is 2500, 5000, 7500 of 10.000 meter (dat wil zeggen 1, 2, 3 of 4 ronden van 2500 m).

Het parcours bestaat uit een ronde van ~2500 meter, zie het plaatje hieronder. Afhankelijk van de te lopen afstand doe je deze ronde 1, 2, 3 of 4 keer.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Winter Bosloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Winter Bosloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Wageningen.
Meer hardloopevenementen in Wageningen.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Winter Bosloop.