zaterdag 12 januari 2008

LTB Flora Run

Boskoop

1 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement LTB Flora Run is inmiddels verlopen.

5-10 km 13:30 uur, 1 km 13:35 uur
De start en finish van de lopen vindt plaats op/bij het terrein van de Proeftuin van Holland, Rijneveld 153, 2771 XV Boskoop, alwaar ook de inschrijving is. Er is kleedgelegenheid aanwezig.

De LTB Adviseurs en Accountants Florarun is een prachtige 5 en 10 kilometer prestatieloop en 1 km kidsrun over goed geasfalteerde en verkeersarme wegen door het karakteristieke tuinbouwgebied van Boskoop en Reeuwijk.

Voor de eerste drie aankomende dames en heren zijn prijzen beschikbaar. Iedere deelnemer ontvangt bovendien een Boskoops plantje en ook een gratis lot voor een leuke loterij: trekking om circa 14.30 uur.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement LTB Flora Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement LTB Flora Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Boskoop.
Meer hardloopevenementen in Boskoop.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement LTB Flora Run.