zaterdag 12 januari 2008

Trimloop Almbos

Giessen

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Trimloop Almbos is inmiddels verlopen.

5-10-15 km 11:00 uur
Inschrijven is aan de zij-ingang van sporthal De Jager, bij het parkeerterrein aan de overkant van het Almbos. Kleedkamers en douches zijn aanwezig. De kosten bedragen 2,00 per keer. De start is steeds om 11:00 uur.

Het parcours gaat over de half verharde paadjes in het Almbos en een klein gedeelte over het asfalt van de Karbogerd. Er wordt eerst een ronde gelopen van 1 km en daarna maximaal 7 ronden van ruim 2,1 km. De afstand is dus maximaal ruim 15,7 km. Elke ronde komt men langs de tijdklok, dus kan men mooi op schema lopen.

De trimlopen staan open voor iedereen, men hoeft dus geen lid te zijn van Altena Road Runners. Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen. Wel is er een herinnering voor ieder die minstens drie keer meedoet.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trimloop Almbos.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Trimloop Almbos zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Giessen.
Meer hardloopevenementen in Giessen.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Trimloop Almbos.