zaterdag 12 januari 2008

Trimloop Almbos

Giessen

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Trimloop Almbos is inmiddels verlopen.

5-10-15 km 11:00 uur
Inschrijven is aan de zij-ingang van sporthal De Jager, bij het parkeerterrein aan de overkant van het Almbos. Kleedkamers en douches zijn aanwezig. De kosten bedragen 2,00 per keer. De start is steeds om 11:00 uur.

Het parcours gaat over de half verharde paadjes in het Almbos en een klein gedeelte over het asfalt van de Karbogerd. Er wordt eerst een ronde gelopen van 1 km en daarna maximaal 7 ronden van ruim 2,1 km. De afstand is dus maximaal ruim 15,7 km. Elke ronde komt men langs de tijdklok, dus kan men mooi op schema lopen.

De trimlopen staan open voor iedereen, men hoeft dus geen lid te zijn van Altena Road Runners. Er worden geen startnummers uitgereikt en er zijn geen prijzen te winnen. Wel is er een herinnering voor ieder die minstens drie keer meedoet.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Trimloop Almbos.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Trimloop Almbos zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Giessen.
Meer hardloopevenementen in Giessen.