zaterdag 12 januari 2008

Zandstuve Boslopen

Den Ham

1,5 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Zandstuve Boslopen is inmiddels verlopen.

5 km 13:30 uur, 1,5 km 13:32 uur, 1,5 km 14:15 uur, 10 km 14:30 uur
De Zandstuve Boslopen worden georganiseerd in bosrijke omgeving en voeren over geheel onverhard parcours. De lopen staan voor de 31e jaargang op de loopkalender. Dit seizoen is de organisatie voor de zevende keer in handen van Atletiek Vereniging Twenterand.


Inschrijving vindt plaats in het scoutinggebouw aan de Dennenweg te Den Ham, te bereiken vanaf de weg Vroomshoop - Den Ham door de bordjes te volgen. De start is nabij het scoutinggebouw.

Prijzen
Aan het eind van het seizoen zullen er per afstand bekers en prijzen in natura in verschillende leeftijdsklassen uitgereikt worden en krijgt iedere deelnemer een herinnering. Er zullen prijzen zijn voor de jongens en meisjes in de categorien t/m 11 jaar en 12 t/m 15 jaar op de 1.5 km. Op de 1.5 km Sprintcross, de 4.7 en 9.3 km zullen er prijzen zijn voor dames in de leeftijdsklassen tot 35 en 35 jaar en ouder en voor de heren in de klasses tot 40 jaar, 40+, 50+ en 60+.
Er zijn elke loop prijzen in natura voor de dagwinnaars. Daarnaast is er 100 euro verbonden aan het verbeteren van het parcoursrecord op zowel de 4.7 als de 9.3 kilometer. Deze prijzen worden éénmalig aan het eind van de competitie uitgereikt. Prijzen worden niet nagestuurd!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zandstuve Boslopen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Zandstuve Boslopen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Den Ham.
Meer hardloopevenementen in Den Ham.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Zandstuve Boslopen.