zondag 6 januari 2008

Road to Rotterdam Trainingsloop

Breda

20 km
Meld de volgende editie van deze loop aan!


15% korting op Herzog compressiekousenkousen en -tubes met kortingscode OLFITHERZOG. De actiecode is geldig tot en met 30 november 2018 op www.olfit.nl.

Let op: Het loopevenement Road to Rotterdam Trainingsloop is inmiddels verlopen.

Voor-inschrijven voor de Road to Rotterdam-Trainingslopen 2008 is niet meer mogelijk. Na-inschrijven op de dag van een trainingsloop is nog wel mogelijk!

Programma
Het programma van de trainingslopen bestaat uit 4 lopen; de afstanden 20 km, 25 km, 30 km en 35 km. De lopers kunnen zich aansluiten bij een groep die steeds wordt aangevoerd door goed herkenbare tempomakers / voorlopers. Uitgangspunt hierbij zijn de 5 kilometertijden, die beginnen bij 20 minuten (400 / km) en vervolgens oplopen tot 32,30 minuten (630 / km). Per tempogroep zijn steeds twee tempomakers (voorlopers), allen ervaren lange afstandlopers die tevens als vraagbaak en aanspreekpunt voor de lopers fungeren. Iedereen kan zich aansluiten bij die tempogroep die de gewenste persoonlijke marathon-streeftijd het dichtst benadert.

Bij iedere trainingsloop is onderweg water en sportdrank en bij de finish thee en banaan beschikbaar, precies zoals bij de Fortis Marathon Rotterdam.

Tarief
Na-inschrijving op de dag van een trainingsloop kost 6 euro.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Road to Rotterdam Trainingsloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Road to Rotterdam Trainingsloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Breda.
Meer hardloopevenementen in Breda.