zondag 6 januari 2008

315e Panbos Trimloop

Zeist

1 km - 3 km - 6 km - 9 km - 12 km - 15 km - 18 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 315e Panbos Trimloop is inmiddels verlopen.

Elke maand organiseert U-Track een gezellige recreatieloop door het fraaie Zeister Panbos (natuurgebied van het Utrechts Landschap). Het parkoers is exact 3 km, voert langs fraaie, vlakke bospaden en is geheel autovrij. Deelnemers bepalen zelf hoeveel rondes ze willen lopen (maximaal 7). Qua afstand is er keuze uit 3, 6, 9, 12, 15, 18 en 21 km. Voor de jeugd is er een ronde uitgezet van bijna 1000 meter. De kosten zijn 2,50 zonder herinnering en 3,50 met herinnering. Voor de jeugd tot 16 jaar zijn de kosten 2,50 met herinnering. Onder de deelnemers vindt een verloting plaats van prijzen in natura. Toilet en kleedruimte zijn aanwezig. Ook zijn kleine versnaperingen verkrijgbaar.

De start is steeds om 12:00. Inschrijven en omkleden kan vlak voor aanvang in het Panhuys naast de start.info:
Edward Tol (030-2610215) of mail naar info.trimlopen@hccnet.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 315e Panbos Trimloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 315e Panbos Trimloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Zeist.
Meer hardloopevenementen in Zeist.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 315e Panbos Trimloop.