zondag 20 januari 2008

SafariRun

Arnhem

1,1 km - 5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement SafariRun is inmiddels verlopen.

SafariRun: Eerst hardlopen, dan gratis naar Burgers’ Zoo

Op zondag 20 januari vindt in de bossen van Landgoed Schaersbergen in Arnhem een uniek hardloopevenement plaats. Voor de kinderen is een parcours van ongeveer 1.100 meter uitgezet, de volwassenen lopen één, twee of drie rondjes van vijf kilometer. Deelname aan de hardloopwedstrijd geeft die dag recht op een gratis bezoekje aan Burgers’ Zoo. De supporters kunnen voor half geld naar de dierentuin.

In het bos naast Burgers’ Safari heeft Gerrie Pasman, atlete bij Ciko’66, jaren terug een parcours van vijf kilometer uitgestippeld. Zij gaf het de naam Safarirondje en wist enkele succesvolle edities uit te brengen. Nu na jaren van afwezigheid is dit evenement weer terug op de hardloopkalender. Ter ere van het vijfjarig bestaan van hardloopforum Chat’n’Run nam Arnhemmer Dick Leseman het initiatief hiertoe. “Het is een prachtig afwisselend bos met brede statige lanen, smalle paadjes en zeer afwisselende beplanting. Het hoogteverschil van 40 meter maakt het tot een pittige onderneming”, verklaart hij zijn keuze voor het parcours.

De kinderen bijten om 13.00 uur de spits af. Een half uur later wordt de vijf kilometer weggeschoten. Om 14.30 uur gaan de tien en vijftien kilometer gezamenlijk van start. Het inschrijfgeld voor kinderen is € 4,00 en voor volwassenen € 6,50. Je kunt alleen deelnemen door voorinschrijving via internet. De start is bij de parkeerplaats Kattenberg aan de Deelenseweg in Arnhem. Parkeren kan op de oude parkeerplaats van Burgers’ Zoo, bereikbaar via de Deelenseweg. Voor meer informatie en voor inschrijven surf je naar www.safarirun.nl. Inschrijving sluit op vrijdag 18 januari om 20.00 uur precies.

Chat’n’Run is een hardloopforum waar ruim 2300 hardlopers hun kennis, vragen, opmerkingen en gezelligheid delen. De samenstelling van de leden is zeer divers. Van noord tot zuid, van topatleet tot beginner, van jong tot oud. Iedereen kan gratis lid worden op www.chatnrun.nl.

Meer informatie bij
Dick Leseman 026 4454418 / 06 50878685
info@safarirun.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement SafariRun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement SafariRun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Arnhem.
Meer hardloopevenementen in Arnhem.