Hardlopen in Ooijen


Hardlopen in Ooijen Limburg, alle hardloopevenementen per plaats gerangschikt. Ooijen is een plaats waar u goed kunt hardlopen. In Ooijen kunt u hardlopen bij de onderstaande hardloopevenementen uit de hardloopkalender.
Daarnaast kunt u in Ooijen hardlopen bij een hardloopvereniging, club of loopgroep. Start to Run of beginnen met hardlopen is ook mogelijk.

Hieronder de aankomende hardloopevenementen in Ooijen, recente hardloopuitslagen, hardloopwinkels, loopgroepen, clubs en hardloopverenigingen, sportartsen en in hardlopen gespcialiseerde fysiotherapeuten en podologen.


Aankomende hardloopwedstrijden binnen 15 km van Ooijen.

Geen loopevenementen gevonden.
Laat uw evenement opvallen
Meer deelnemers en bezoekers!

Uitslagen van hardloopwedstrijden in en om Ooijen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente hardloopuitslagen in Ooijen en omgeving.
zo 30 jun 2019Devil's Trail Maasduinen
Arcen, gemeente Arcen en Velden (LI)
Alle hardloopuitslagen

hardloopclubs, verenigingen en loopgroepen in en om Ooijen

Wilt u beginnen met hardlopen en/of loopt u niet graag alleen? Sluit u aan bij een loopgroep of vereniging. Er zijn verschillende loopgroepen in en om Ooijen waar u terecht kunt om onder begeleiding te hardlopen.
ATV Venray
Venray (LI)
ADRT Pegasus
Venlo (LI)
Scopias
Venlo (LI)
Klik hier voor alle loopgroepen

hardloopwinkels in en om Ooijen

Bent u zoek naar een hardloopspeciaalzaak in en om Ooijen?. Bij deze hardloopwinkels wordt u deskundig geholpen en koopt u een hardloopschoen die bij u past.
Het LoopCentrum
Horst, gemeente Horst aan de Maas (LI)
Run2Day Venlo
Venlo (LI)
Klik hier voor alle hardloopspeciaalzaken

Fysiotherapeuten in en om Ooijen

Hieronder een overzicht van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van hardloopblessures in de regio Ooijen. Shinsplints, knieklachten, pijn in de kuiten, rug of heup tijdens het hardlopen? Bezoek een fysiotherpaeut die alles weer van hardloopblessures.

Geen fysiotherapeuten gevonden binnen een straal van 30 km van Ooijen.
Klik hier voor alle fysiotherapeuten

Sportartsen voor hardlopers in de buurt van Ooijen.

Bij ernstige hardloopblessures of twijfels omtrent u gezondheid of hardloopconditie raadpleegt u een sportarts voor bijvoorbeeld een verwijzing naar een andere specialist via korte lijnen, een inspanningstest met ECG of een blessure consult.
Geen sportartsen gevonden binnen een straal van 50 km van Ooijen.

Podologen in en om Ooijen

Hieronder een overzicht van podologen die affiniteit hebben met hardlopen in de regio Ooijen. De oplossing voor uw voetproblemen tijdens en na het hardlopen.

Shoe Fit Tegelen
Tegelen, gemeente Venlo (LI)