Hardlopen in Lies


Hardlopen in Lies Friesland, alle hardloopevenementen per plaats gerangschikt. Lies is een plaats waar u goed kunt hardlopen. In Lies kunt u hardlopen bij de onderstaande hardloopevenementen uit de hardloopkalender.
Daarnaast kunt u in Lies hardlopen bij een hardloopvereniging, club of loopgroep. Start to Run of beginnen met hardlopen is ook mogelijk.

Hieronder de aankomende hardloopevenementen in Lies, recente hardloopuitslagen, hardloopwinkels, loopgroepen, clubs en hardloopverenigingen, sportartsen en in hardlopen gespcialiseerde fysiotherapeuten en podologen.


Aankomende hardloopwedstrijden binnen 15 km van Lies.

Geen loopevenementen gevonden.
Laat uw evenement opvallen
Meer deelnemers en bezoekers!

Uitslagen van hardloopwedstrijden in en om Lies

Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente hardloopuitslagen in Lies en omgeving.
Geen uitslagen gevonden binnen een straal van 10 km van Lies.
Alle hardloopuitslagen

hardloopclubs, verenigingen en loopgroepen in en om Lies

Wilt u beginnen met hardlopen en/of loopt u niet graag alleen? Sluit u aan bij een loopgroep of vereniging. Er zijn verschillende loopgroepen in en om Lies waar u terecht kunt om onder begeleiding te hardlopen.
Geen hardloopclubs gevonden binnen een straal van 30 km van Lies.
Klik hier voor alle loopgroepen

hardloopwinkels in en om Lies

Bent u zoek naar een hardloopspeciaalzaak in en om Lies?. Bij deze hardloopwinkels wordt u deskundig geholpen en koopt u een hardloopschoen die bij u past.
Geen hardloopwinkels gevonden binnen een straal van 30 km van Lies.
Klik hier voor alle hardloopspeciaalzaken

Fysiotherapeuten in en om Lies

Hieronder een overzicht van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van hardloopblessures in de regio Lies. Shinsplints, knieklachten, pijn in de kuiten, rug of heup tijdens het hardlopen? Bezoek een fysiotherpaeut die alles weer van hardloopblessures.

Impuls Fysiotherapie
Sint Annaparochie, gemeente het Bildt (FR)
Klik hier voor alle fysiotherapeuten

Sportartsen voor hardlopers in de buurt van Lies.

Bij ernstige hardloopblessures of twijfels omtrent u gezondheid of hardloopconditie raadpleegt u een sportarts voor bijvoorbeeld een verwijzing naar een andere specialist via korte lijnen, een inspanningstest met ECG of een blessure consult.
Geen sportartsen gevonden binnen een straal van 50 km van Lies.

Podologen in en om Lies

Hieronder een overzicht van podologen die affiniteit hebben met hardlopen in de regio Lies. De oplossing voor uw voetproblemen tijdens en na het hardlopen.

Geen podologen gevonden binnen een straal van 30 km van Lies.