Hardlopen in Kinum


Hardlopen in Kinum Friesland, alle hardloopevenementen per plaats gerangschikt. Kinum is een plaats waar u goed kunt hardlopen. In Kinum kunt u hardlopen bij de onderstaande hardloopevenementen uit de hardloopkalender.
Daarnaast kunt u in Kinum hardlopen bij een hardloopvereniging, club of loopgroep. Start to Run of beginnen met hardlopen is ook mogelijk.

Hieronder de aankomende hardloopevenementen in Kinum, recente hardloopuitslagen, hardloopwinkels, loopgroepen, clubs en hardloopverenigingen, sportartsen en in hardlopen gespcialiseerde fysiotherapeuten en podologen.


Aankomende hardloopwedstrijden binnen 15 km van Kinum.

Geen loopevenementen gevonden.
Laat uw evenement opvallen
Meer deelnemers en bezoekers!

Uitslagen van hardloopwedstrijden in en om Kinum

Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente hardloopuitslagen in Kinum en omgeving.
Geen uitslagen gevonden binnen een straal van 10 km van Kinum.
Alle hardloopuitslagen

hardloopclubs, verenigingen en loopgroepen in en om Kinum

Wilt u beginnen met hardlopen en/of loopt u niet graag alleen? Sluit u aan bij een loopgroep of vereniging. Er zijn verschillende loopgroepen in en om Kinum waar u terecht kunt om onder begeleiding te hardlopen.
Geen hardloopclubs gevonden binnen een straal van 30 km van Kinum.
Klik hier voor alle loopgroepen

hardloopwinkels in en om Kinum

Bent u zoek naar een hardloopspeciaalzaak in en om Kinum?. Bij deze hardloopwinkels wordt u deskundig geholpen en koopt u een hardloopschoen die bij u past.
Geen hardloopwinkels gevonden binnen een straal van 30 km van Kinum.
Klik hier voor alle hardloopspeciaalzaken

Fysiotherapeuten in en om Kinum

Hieronder een overzicht van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van hardloopblessures in de regio Kinum. Shinsplints, knieklachten, pijn in de kuiten, rug of heup tijdens het hardlopen? Bezoek een fysiotherpaeut die alles weer van hardloopblessures.

Impuls Fysiotherapie
Sint Annaparochie, gemeente het Bildt (FR)
Klik hier voor alle fysiotherapeuten

Sportartsen voor hardlopers in de buurt van Kinum.

Bij ernstige hardloopblessures of twijfels omtrent u gezondheid of hardloopconditie raadpleegt u een sportarts voor bijvoorbeeld een verwijzing naar een andere specialist via korte lijnen, een inspanningstest met ECG of een blessure consult.
Geen sportartsen gevonden binnen een straal van 50 km van Kinum.

Podologen in en om Kinum

Hieronder een overzicht van podologen die affiniteit hebben met hardlopen in de regio Kinum. De oplossing voor uw voetproblemen tijdens en na het hardlopen.

Geen podologen gevonden binnen een straal van 30 km van Kinum.