Met deze auto's ga jij heerlijk ontspannen naar wedstrijdenEen goede voorbereiding is het halve werk. Jij wilt lekker ontspannen aankomen bij een hardloopwedstrijd, zodat je tijdens de wedstrijd alles kunt geven. Met deze auto's kom jij in alle rust aan bij de wedstrijd. Bekijk van tevoren alvast de route naar jouw hardloopevenement en check waar je kunt parkeren zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Nissan Qashqai
De Nissan Qashqai heeft een hoge instap en veel binnenruimte. Dit is de auto waarmee de crossover-hype destijds begon. De auto is dankzij het formaat en de hoge instap geliefd bij hardlopers, want jij rijdt niet alleen comfortabel naar je wedstrijd, maar stapt na het lopen van vele kilometers ook weer makkelijk in je auto. Dankzij het formaat ga je ook gemakkelijk weekendjes weg met het hele gezin of op autovakantie. Het model is ook als occasion nog altijd populair en tweedehands is het aanbod groot. Bij de aanschaf van een andere auto is autoverzekering vergelijken altijd verstandig. Stem de verzekering helemaal af op het nieuwe voertuig en vergelijk de opties zodat je zeker weet dat je zo voordelig mogelijk uit bent. Een occasion hoef je bijvoorbeeld vaak niet allrisk te verzekeren.

Renault Espace
Zoek jij een echt ruime auto? Dan is de Renault Espace een uitstekende optie. Deze auto biedt meer dan genoeg plek voor zeven personen dankzij de drie ruime zitrijen. Ideaal als jij samen met je vriendengroep veel hardloopwedstrijden doet of wanneer je gezin mee gaat om je aan te moedigen. Je kunt zelf eenvoudig meer bagageruimte creëren door stoelen te verwijderen. De laatste generatie Espace heeft de looks van een crossover gecombineerd met de voordelen van een ruime MPV (Multi Purpose Vehicle). Deze auto is onder andere voorzien van een praktisch easy drive-rijhulpsysteem, Renault multi sense waarmee je de sfeer in de auto bepaalt en nog veel meer technologische snufjes.

Seat Leon
De Seat Leon is een populaire alleskunner. Deze auto is vergelijkbaar met de Volkswagen Golf en Audi A3, maar heeft een kleiner prijskaartje. De Seat Leon doet qua prestaties niet onder voor eerdergenoemde auto's en biedt een sportieve rijervaring. Eigenlijk is er een Leon voor iedereen. Het Ecomotive model is uitermate geschikt voor hardlopers die op zoek zijn naar een efficiënte auto met een strak design, terwijl de Leon Cupra de echte snelle prestatieversie is die een optimale rijervaring biedt. Kies voor de robuuste Leon X-perience als je op zoek bent naar een stoer model met hogere instap en vierwielaandrijving. Zowel qua nieuwe modellen heb je veel keuzes, maar deze auto is ook veel tweedehands verkrijgbaar. Hierdoor vind je altijd een Leon die aansluit bij jouw wensen en budget.