De beste waterflesjes voor hardlopersVelen van ons hebben moeite om de aanbevolen twee liter water per dag te consumeren, waarbij degenen die aan inspannende activiteiten deelnemen, zoals hardlopers, een nog groter risico lopen op een tekort aan H2O-inname. In plaats van jezelf herinneringen in te stellen door middel van een alarm op je telefoon of keycords bedrukken met een herinnering, zal een goede waterfles je aanmoedigen om je inname van vloeistoffen te verhogen tijdens het sporten om ervoor te zorgen dat je te allen tijde op je hoogtepunt werkt. Je eigen tacx bidons bedrukken is hiervoor een optie, echter kun je ook voor de volgende waterflesjes kiezen! 

Osprey Duro Solo

Als je veel water met je mee wilt dragen zonder een rugzak te gebruiken, is een riem zoals de Osprey Duro Solo de beste keuze. Door de riemen strakker te maken, kun je 570 ml water tegen je onderrug dragen, waar het niet hinderlijk rondstuitert terwijl je rent, en na een beetje oefenen zul je bedreven raken in het pakken van de fles uit zijn schuine zak in een manier die elke keer dat je het doet een beetje vreugde brengt. Plek voor je bedrukte keycord van het hardloopevenement biedt het echter helaas niet! 

Salomon Soft Flask

Zachte bedrukte bidons hebben één belangrijk voordeel ten opzichte van andere soorten waterflessen, namelijk dat hoe meer je ervan drinkt, hoe minder omslachtig ze zijn om mee te nemen. Eenmaal leeg, kun je ze ook in een klein zakje stoppen, in plaats van een lege fles vast te houden of weg te gooien elke keer dat je racet. Het water klotst ook niet in het rond als je rent, wat een vervelend geluid kan zijn bij harde flessen. Daarom is het bij tacx bidons bedrukken vaak een aanrader om voor een fles als de Salomon Soft Flask te kiezen. 

Kalenji Running Bottle

Deze bidon is niet een voor de chronische drinkers onder jullie. Het is namelijk een kleine fles in heupflesstijl die een veel kleinere hoeveelheid water kan bevatten - maar als een compromis is hij zo slank dat hij gemakkelijk in een zak past samen met je keycord. Het zou een geweldige keuze zijn om met een hardloopband te gaan, of voor degenen die gewoon niet graag iets dragen tijdens het sporten; dankzij het lichtgewicht ontwerp kun je hem wegstoppen totdat je hem echt nodig hebt. Er wordt hier niets hightech aangeboden; het is gewoon een solide bidon als je niet veel geld wilt uitgeven aan een meer geavanceerde waterfles.

Ultimate Performance Runners Bottle

Dit is een goedkopere optie die gemakkelijk vast te houden is en toch een goede hoeveelheid vloeistof kan bevatten. Deze Ultimate Performance-bidon heeft zelfs individuele vingergroeven die ervoor zorgen dat hij goed in de hand blijft tijdens het hardlopen. Het mondstuk wordt beschermd door een afneembare hoes, de ergonomische vorm is comfortabel en licht van gewicht en het plastic is BPA-vrij. Het is zeker niet luxueus, maar voor degenen die het moeilijk vinden om een volle fles vast te houden, is het zeker een goede optie.