Zo Kies Je de Android Smartwatch die het Best bij Je Past
De klassieke horloges hebben de laatste jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan. Nog steeds kun je de tijd erop aflezen en vormen ze een mooi sieraad voor om je pols. Maar tegenwoordig kunnen ze je ook gezondheidsadviezen geven, afspraken inplannen en.
Lees verder..


Sportarmband: wel of niet doen?
Best veel mensen kiezen tegenwoordig voor extra ontspanning en afleiding tijdens het hardlopen. Bijvoorbeeld door te luisteren naar muziek, een podcast of naar actieve begeleiding van een hardloopprogramma. Niet alleen kan dit nuttig zijn, maar het helpt .
Lees verder..


Is hardlopen een goedkope sport? Dit kost hardlopen
De leefstijlmonitor van het CBS laat zien dat hardlopen of joggen de populairste sport is na fitness. Ongeveer 10 procent van alle Nederlanders loopt wekelijks een rondje. Je hebt maar weinig nodig om te starten met lopen. Maar wat kost hardlopen nou prec.
Lees verder..


Maak uw hardloopevents online zichtbaar met deze SEO tips
U wilt dat uw hardloop evenement vol zit met uw beoogde bezoekers. U wilt dat ze de tijd van hun leven hebben en blijven opdagen bij toekomstige hardloopevents. Dit is alleen mogelijk als u het evenement met succes op de markt brengt voor een publiek dat .
Lees verder..


Met deze auto's ga jij heerlijk ontspannen naar wedstrijden
Een goede voorbereiding is het halve werk. Jij wilt lekker ontspannen aankomen bij een hardloopwedstrijd, zodat je tijdens de wedstrijd alles kunt geven. Met deze auto's kom jij in alle rust aan bij de wedstrijd. Bekijk van tevoren alvast de route naar jo.
Lees verder..


Zet je laptoptas liever even opzij en ga hardlopen
De dagen met zon zijn er weer en ook de terrassen zijn weer open. Met andere woorden; alles wijst er op dat het een mooie zomer gaat worden. En dat is precies de reden waarom je je werk af en toe even opzij moet leggen om tijd te maken voor jouw zomerfigu.
Lees verder..


3 sportieve tassen voor bidon, banaan en hardloopkleding
Hardlopers nemen zo min mogelijk met zich mee, maar voor een hardloopwedstrijdje is dat anders. Dan sjouwen ze vooraf vaak zoveel kleding mee dat een passende sportieve tas geen overbodige luxe is. We inspireren je hier met een aantal geschikte exemplaren.
Lees verder..


De mooiste hardlooproutes in Nederland
In tijden waarin we ons met name in onze eigen vertrouwde omgeving bevinden kan de sleur er nog wel eens in komen. Dat geldt ook voor het standaard hardlooprondje dat je wekelijks meerdere keren aflegt. Hoog tijd om de hardloopschoenen eens op een hele an.
Lees verder..