zaterdag 1 september 2018

AV Goor Cityrun by Night

Goor, gemeente Hof van Twente (OV)

3,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement AV Goor Cityrun by Night is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 1 september 2018 organiseert AV Goor ’75 de eerste editie van de AV Goor Cityrun by Night. Deze loopwedstrijd gaat door het centrum van Goor over een afstand van 2 Engelse mijlen, ofwel 3,2 kilometer. Daarmee is de loop uitstekend geschikt voor zowel de beginnende hardloper als de gevorderde loper. Om 21.15 uur is de start van de ‘wedstrijd’, die over twee ronden van 1,6 kilometer gaat.

De AV Goor Cityrun by Night is een toevoeging op de Ronde van Goor, die diezelfde avond verreden wordt. Het evenement begint al om 16.30 uur, met een Dikke Banden Race voor de Goorse jeugd. Daarna zijn wielerwedstrijden voor elite vrouwen en elite mannen, waarna de AV Goor Cityrun by Night gepland staat. Waar de Dikke Banden Race toegankelijk is voor de jeugd tot en met 13 jaar, staat de loopwedstrijd open voor deelname vanaf 14 jaar, zodat iedereen deel kan nemen aan het evenement.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement AV Goor Cityrun by Night.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement AV Goor Cityrun by Night zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement AV Goor Cityrun by Night.