Uitslagen Zilveren Kruis Achmea Loop

Hieronder de uitslagen van de Zilveren Kruis Achmea Loop te Haarlem van zondag 28 september 2008.
Alle hardloop uitslagen van 2008.

Download de uitslag

Download de uitslagen van Zilveren Kruis Achmea Loop te Haarlem van zondag 28 september 2008. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag Zilveren Kruis Achmea Loop


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen Zilveren Kruis Achmea Loop met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement Zilveren Kruis Achmea Loop te Haarlem op zondag 28 september 2008. Met dank aan www.uitslagen.nl.