Uitslagen Run4Educaided 2018

Hieronder de uitslagen van de Run4Educaided 2018 te Groningen van zondag 6 mei 2018.
Alle hardloop uitslagen van 2018.

Download de uitslag

Download de uitslagen van Run4Educaided 2018 te Groningen van zondag 6 mei 2018. Download de uitslag hier als pdf of Excel of txt bestand.

 

Uitslag Run4Educaided 2018


Uw gegevens verwijderen uit deze uitslagen?

Zoals vermeld in ons Privacy Policy worden de hieronder weergegeven uitslagen beheerd door de website Uitslagen.nl. Hardloopkalender.nl geeft de uitslagen weer met toestemming van Uitslagen.nl. De uitslagen staan op webpagina's die eigendom zijn van Uitslagen.nl en worden weergegeven in een zogenaamd i-frame. Dit houdt in dat er een webpagina van Uitslagen.nl wordt weergegeven die in de lay-out van Hardloopalender.nl is ingekaderd. Dit is te vergelijken met een link. In dit geval een link naar deze pagina op Uitslagen.nl.
Hardloopkalender.nl verzamelt de persoonsgegevens met betrekking tot deze uitslagen niet. Hardloopkalender.nl slaat de persoonsgegevens met betrekking tot de uitslagen niet op. Voor het wijzigen, opvragen en verwijderen van uw persoonlijke gegevens in de uitslagen, verwijzen wij u dan ook naar Uitslagen.nl.
Voor verwijdering van deze webpagina uit de zoekresultaten van zoekmachines, verwijzen wij u naar de betreffende zoekmachines.


Uitslagen Run4Educaided 2018 met dank aan Uitslagen.nl

De uitslagen van het loopevenement Run4Educaided 2018 te Groningen op zondag 6 mei 2018. Met dank aan www.uitslagen.nl.