zondag 30 mei 2021

Run For life 2021 Daniël den Hoed Fonds

Roden, gemeente Noordenveld (DR)

halve marathon
Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Run For life 2021 Daniël den Hoed Fonds is inmiddels verlopen.

Op 30 mei kunnen fanatieke hardlopers aan de bank in Lieveren. Daar organiseert Patrick Hulzebos de Run for Life, een halve marathon waarvan de opbrengst ten goede komt van het Daniël den Hoed Fonds. Dit fonds financiert succesvol kankeronderzoek, dat wordt uitgevoerd door het Kanker Instituut van het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

‘Mijn schoonvader en ik lopen veel hard,’ zegt Hulzebos. We merkten dat mensen uitdaging nodig hebben om weer te gaan trainen, want door corona zijn alle evenementen stil komen te liggen. Daarom namen we het initiatief om deze run te organiseren. Uiteraard is de run geheel coronaproof. De organisatoren hebben een route uitgezet van 21 kilometer, die mensen zelf moeten rennen. De start is in tijdvakken tussen half negen en half twaalf bij Stal Hulzebos aan de Oostervoortseweg in Lieveren. Onderweg zijn twee verzorgingsposten, waar zij iets te drinken krijgen. ‘Ook is er eventuele medische verzorging aanwezig wanneer hardlopers onverhoopt niet meer verder kunnen,’ vertelt Hulzebos. Na afloop ontvangen de deelnemers een goodie bag met een flesje water, fruit en iets zoets, verzorgd door de Coop uit Norg. Hulzebos hoopt op een groot aantal deelnemers. Er is een maximum aantal deelnemers van 80 man, dat kunnen we aan. Inmiddels hebben we al 22 aanmeldingen. Inschrijving kan door naam en 06-nummer te mailen naar patrick-hulzebos@hotmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt 21 euro en is een bijdrage aan het Daniël den Hoed Fonds. Na inschrijving ontvangen deelnemers een betaalverzoek en meer informatie over de run. Op erasmusmcfoundation.nl/danieldenhoedfonds/ is meer informatie te vinden over het Daniël den Hoed Fonds.

(nog) niet bekend
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run For life 2021 Daniël den Hoed Fonds.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Run For life 2021 Daniël den Hoed Fonds zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.