zaterdag 27 oktober 2018

Zombie Obstaclerun

Noord-Scharwoude, gemeente Langedijk (NH)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Op zaterdag 27 oktober 2018 zal Recreatiegebied Geestmerambacht volledig in het teken staan van de 2e editie van de Zombie Obstaclerun 5KM. Na een succesvolle 1e editie van het evenement zijn we dit jaar terug met een parcour met vernieuwde obstakels en meer bloeddorstige zombies. Voor deze editie werken we samen met Lasertag Alkmaar die voor nóg meer beleving voor jou als deelnemer gaan zorgen. Ben jij er klaar voor?

Achtergrondinformatie

De meeste mensen zijn bekend met het Obstaclerun concept, bijvoorbeeld met het welbekende Mudmasters evenement. Wij gaan hierin nóg een stapje verder. Het concept, overgewaaid uit Amerika, zorgt ervoor dat je uitgedaagd wordt via verschillende obstakels en bloeddorstige zombies de eindstreep te halen. Heb je aan het einde van het parcour levens, oftewel lintjes, over? Dan mag jij je Survivor van de Zombie Obstaclerun noemen!

Inschrijven kan via de onderstaande knop ‘INSCHRIJVEN’. Mocht het evenement nog niet uitverkocht zijn, dan zijn ook nog deelnamebewijzen op de dag van het evenement te koop.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Zombie Obstaclerun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand
Op de inschrijfpagina een overzicht met hardloopevenementen waarvoor kan worden ingeschreven.
De uitslagen zijn zichtbaar via de uitslagenpagina.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geefhier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Zombie Obstaclerun.