zaterdag 24 maart 2018

OVM Gaanzeloop 2 0

Gelselaar, gemeente Berkelland (GE)

2,5 km - 5,5 km - 10,5 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement OVM Gaanzeloop 2 0 is inmiddels verlopen.

Na 15 jaar afwezigheid van de Gaanzeloop is vorig jaar de draad weer opgepakt. Ook dit jaar staat het evenement weer op de kalender en is er een extra afstand toegevoegd. Wat wel blijft zijn de routes uit de vorige eeuw; door het schitterende Gelderse coulisselandschap, langs oude boerderijtjes en over paden en wegen waar het lijkt of de tijd stil heeft gestaan.

De start en de finish vinden plaats in Gelselaar, één van de weinige dorpen in Nederland dat tot beschermd dorpsgezicht is benoemd. De afstanden die je kunt lopen zijn: 2,5 km, 5,5 km, 10,5 km en 16,1 km.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement OVM Gaanzeloop 2 0.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement OVM Gaanzeloop 2 0 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement OVM Gaanzeloop 2 0.