zaterdag 10 november 2018

Bennekomse Bosloop 49e editie

Bennekom, gemeente Ede (GE)

4 km - 8 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Laat deze loop opvallen

Meld de volgende editie van deze loop aan


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...
Kleinschalige, gezellige bosloop over een parcours van 4 km dat 1x, 2x of 3x wordt gelopen. Het parcours gaat door het bos, over een heideveldje en een open terrein en kent ruim 40 hoogtemeters per ronde. Er wordt gelopen over bospaden en half verharde zandwegen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Bennekomse Bosloop 49e editie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Bennekomse Bosloop 49e editie.