Hardlopen met de iPhone XR

Als fervente hardlopers testen wij deze keer de iPhone XR. Hoe bevalt de iPhone XR tijdens het hardlopen en draaien de bekende hardloop-apps zoals Runkeeper en Strava soepel op deze telefoon.

Omdat de hoofdprijs altijd betaald kan worden, bestellen wij een refurbished iPhone XR. Onze Iphone is zoals wij als verwende consument gewend zijn de volgende dag al in huis en heeft 36 maanden garantie. De refurbished Iphone is niet van nieuw te onderscheiden. Er is geen krasje of enig ander spoor van gebruik te vinden en de telefoon is verpakt in een ongeschonden Apple verpakking inclusief nieuw laadsnoer en lader. Verder is er een gratis screenprotector en hoesje in de verzenddoos te vinden. De gebruiksaanwijzig lezen wij niet en ondanks dat wij hardnekkige Android gebruikers zijn, hebben wij het toestel snel onder de duim.

Tijd om te lopen

Vandaag staat er een duurloop van 12 kilometer op het programma en de iPhone gaat mee. De duurloop gaat in een rustig tempo zodat wij onderweg de telefoon kunnen testen. Wat gelijk opvalt is het uitstekende geluid wat door onze oortjes naar binnen komt. De telefoon laat zich soepel bedienen en als eerste openen wij Strava. De GPS is gelijk nauwkeurig als Strava opent en onze loopsnelheid is gelijk in beeld. Na ongeveer 2 km sluiten wij Strava af en slaan onze training op met een haarscherpe foto die ons gelijk overtuigd van de kwaliteit van de camera van onze iPhone XR. Vervolgens gaan wij aan de slag met Runkeeper en ook hier hapert de iPhone niet en blijft te telefoon zeer soepen en snel draaien.

Accu

Nadat wij gelopen hebben, gebruiken wij de telefoon nog heel de avond en het valt ons op dat de batterij indicator amper zakt. Na het lezen van de info op de website waar wijde telefoon kochten, zien wij dat er een nieuwe accu in de telefoon zit. Dit is standaard bij de refurbished iPhone van onze shop lezen wij!

Een refurbished iPhone is een aanrader voor iedere hardloper

Zoek je een telefoon die jou bijstaat met je trainingen dan raden wij zeker een refurbished iPhone aan. Voor een mooie prijs heb je een toestel dat niet van nieuw is te onderscheiden. Met 36 maanden garantie, de nieuwe accu, de verzorgde verpakking, een gratis screenprotector en hoesje hebben wij een aankoop gedaan waarvan die ons heel blij maakt.